Σύλληψη 44χρονου για τα 156 κιλά κοκαΐνης στη Λεμεσό! Κατέβηκε από το αεροπλάνο και του πέρασαν χειροπέδες

Σύλληψη 44χρονου για τα 156 κιλά κοκαΐνης στη Λεμεσό! Κατέβηκε από το αεροπλάνο και του πέρασαν χειροπέδες

Το εν λόγω πρόσωπο αναζητούσε η Αστυνομία τις τελευταίες μέρες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την τεράστια ποσότητα ναρκωτικών που εντοπίστηκαν σε αποθήκη στη περιοχή του νέου Λιμανιού στη Λεμεσό.

Διαβάστε επίσης: Ναρκωτικά Λεμεσός: Συνελήφθη ο 53χρονος ιδιοκτήτης της αποθήκης - Kαταζητείται 44χρονος

Διαβάστε επίσης ΛΕΜΕΣΟΣ: Ασύλληπτη η χρηματική αξία των 156 κιλών κοκαΐνης - Ο ρόλος των δυο Κύπριων υπόπτων

Πρόκειται για 44χρονο επιχειρηματία ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρία που εισήγαγε στην Κύπρο τις ηλεκτρογεννήτριες, στα ντεπόζιτα καυσίμων των οποίων κρύβονταν τα 156 κιλά κοκαΐνης.

Η σύλληψη του έγινε το βράδυ της Κυριακής 7/8 στο αεροδρόμιο Λάρνακας όταν ο 44χρονος αφίχθη από άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE