Ένοπλος ταμπουρωμένος σε εστιατόριο στη Γερμανία (LIVE VIDEO)

Ένοπλος ταμπουρωμένος σε εστιατόριο στη Γερμανία (LIVE VIDEO)

Αποκλεισμένη από την αστυνομία και δημοσιογράφους είναι μια δημοφιλής περιοχή της δυτικής Γερμανίας, καθώς σήμανε συναγερμός από ένοπλο τραυματισμένο άντρα, ο οποίος βρίσκεται ταμπουρωμένος μέσα σε εστιατόριο, δίχως να κρατά ομήρους.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η γερμανική «Bild», ο οπλισμένος άντρας φώναξε «Βγείτε όλοι έξω»! Το προσωπικό, λίγοι πελάτης και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου έτρεξαν πανικόβλητοι στο δρόμο, φωνάζοντας για βοήθεια. 

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με βαριά οπλισμένους άντρες των ενόπλων δυνάμεων.  

Ο ταμπουρωμένος άντρας είναι τραυματισμένος, ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το πού και πώς χτύπησε.

Ειδικοί διαπραγματευτές και ψυχολόγοι προσπαθούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του. 

Δείτε LIVE εικόνα από το σημείο 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.