Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Του Φάνη Μακρίδη
Δυο μέλη που υπηρετούσαν στην συγκεκριμένη υπηρεσίας του αστυνομικού σώματος (που υπάγεται στο ΤΑΕ Αρχηγείου) ειδοποιήθηκαν για τα νέα τους καθήκοντα.
Όπως σας ενημερώσαμε την Παρασκευή (05/08), μετατέθηκαν και επτά στελέχη της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης, με κάποιες εκ των μεταθέσεων να χαρακτηρίζονται «τιμωρητικές» και να συνδέονται με το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας το οποίο σημειώθηκε στις 23 Ιουνίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαζικές μεταθέσεις στην ΜΜΑΔ – Τον έστειλαν για σκοπιές! - Kάποιες συνδέονται με το άγριο φονικό της Αγ. Νάπας!
Οι μεταθέσεις στο σύνολό τους είναι 30, ενώ έχουν αγγίξει και την ΥΚΑΝ.
Μεταθέσεις αναμένονται και τον Σεπτέμβριο, λόγω προαγωγών αξιωματικών της Αστυνομίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις