Συμμορία νεαρών τριγυρνούσε στη Λευκωσία έδερνε, απειλούσε και λήστευε

Συμμορία νεαρών τριγυρνούσε στη Λευκωσία έδερνε, απειλούσε και λήστευε

Μια συμμορία τριών νεαρών στη Λευκωσία ηλικίας 20 και 23 ετών δρούσε σε διάφορες περιοχές της Λευκωσίας προβαίνοντας σε διάφορες εγκληματικές πράξεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», οι τρεις νεαροί έβαζαν στόχο αλλοδαπούς όπου με την χρήση βίας και απειλών έπαιρναν τα χρήματα τους ή τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η συμμορία των τριών θα βρεθεί όμως πίσω από τα σίδερα των φυλακών για τους επόμενους 10 - 18 μήνες αφού καταδικάστηκαν από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.

Ο ένας εκ τω τριών μεγάλωσε σε παιδική στέγη ενώ ο άλλος ηλικίας 23 ετών συζεί με κοπέλα η οποία είναι έγκυος.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πηγαίνει στη συνάντηση με Έρχιουρμαν με ξεκάθαρη πολιτική βούληση - «Ευελπιστώ να υπάρξει ανταπόκριση»

ΠτΔ: Πηγαίνει στη συνάντηση με Έρχιουρμαν με ξεκάθαρη πολιτική βούληση - «Ευελπιστώ να υπάρξει ανταπόκριση»

Πηγαίνει στη συνάντησή του με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων με ξεκάθαρη πολιτική βούληση και ετοιμότητα, αν υπάρξει ανταπόκριση, να υπάρξουν και θετικά αποτελέσματα, δήλωσε τη Δευτέρα ο Προέδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE