ΚΑΙΜΑΚΛΙ: «Εκκενώσαμε την πολυκατοικία – Διερευνούμε τα αίτια της πυρκαγιάς», δήλωσε στο ΤhemaOnline ο Εκ. Τύπου της Πυροσβεστικής

ΚΑΙΜΑΚΛΙ: «Εκκενώσαμε την πολυκατοικία – Διερευνούμε τα αίτια της πυρκαγιάς», δήλωσε στο ΤhemaOnline ο Εκ. Τύπου της Πυροσβεστικής

Φωτιά που ξέσπασε σε δύο αυτοκίνητα στο ισόγειο 5όροφης πολυκατοικίας στο Καϊμακλί γύρω στις 8:20 τέθηκε υπό έλεγχο.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής, τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν στον χώρο με το πέρας τριών λεπτών καταφέρνοντας να την κατασβήσουν.

Την ίδια ώρα ο κ. Κεττής πρόσθεσε ότι η Πυροσβεστική προχώρησε σε εκκένωση της πολυκατοικίας για λόγους ασφάλειας των ενοίκων χωρίς να κινδυνέψει κανείς.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ενώ όπως σημείωσε το πρώτο όχημα από το οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ το δεύτερο υπέστη ζημιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πυρκαγιά σε οχήματα στο Καϊμακλί

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE