Γιατί δεν πρέπει να ξαναπαγώνουν τα τρόφιμα που ξεπάγωσαν

Γιατί δεν πρέπει να ξαναπαγώνουν τα τρόφιμα που ξεπάγωσαν

Αποφασίσατε να βγάλετε από την κατάψυξη εκείνο το μοσχαράκι που πήρατε προχθές από το κρεοπωλείο και ενώ αυτό ξεπαγώνει, κάτι απρόοπτο συμβαίνει και πρέπει να φύγετε.

Και τώρα τι κάνετε; Το βάζετε πάλι στην κατάψυξη; Όχι!

Μην ξαναπαγώνετε τρόφιμα που έχουν ξεπαγώσει. Κατά το ξεπάγωμα έχουμε πολλαπλασιασμό των βακτηρίων. Αν το ίδιο τρόφιμο καταψυχθεί ξανά, τα βακτήρια δεν θα θανατωθούν αλλά θα «πέσουν σε λήθαργο». Στο επόμενο ξεπάγωμα θα ξυπνήσουν περισσότερα βακτήρια και θα πολλαπλασιαστούν ακόμα περισσότερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE