Γιατί δεν πρέπει να ξαναπαγώνουν τα τρόφιμα που ξεπάγωσαν

Γιατί δεν πρέπει να ξαναπαγώνουν τα τρόφιμα που ξεπάγωσαν

Αποφασίσατε να βγάλετε από την κατάψυξη εκείνο το μοσχαράκι που πήρατε προχθές από το κρεοπωλείο και ενώ αυτό ξεπαγώνει, κάτι απρόοπτο συμβαίνει και πρέπει να φύγετε.

Και τώρα τι κάνετε; Το βάζετε πάλι στην κατάψυξη; Όχι!

Μην ξαναπαγώνετε τρόφιμα που έχουν ξεπαγώσει. Κατά το ξεπάγωμα έχουμε πολλαπλασιασμό των βακτηρίων. Αν το ίδιο τρόφιμο καταψυχθεί ξανά, τα βακτήρια δεν θα θανατωθούν αλλά θα «πέσουν σε λήθαργο». Στο επόμενο ξεπάγωμα θα ξυπνήσουν περισσότερα βακτήρια και θα πολλαπλασιαστούν ακόμα περισσότερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.