Μαρία Έλενα Κυριάκου: Δείτε πώς κατεβαίνει στην παραλία - «Στην τρίχα»!

Μαρία Έλενα Κυριάκου: Δείτε πώς κατεβαίνει στην παραλία - «Στην τρίχα»!

Η Κύπρια νικήτρια του The Voice όσο πάει και ομορφαίνει...

Από την ημέρα που πρωτοεμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ως διαγωνιζόμενη στο talent show του ΑΝΤ1 έχει αλλάξει ριζικά την εμφάνισή της.

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου πλέον κυκλοφορεί με κοντά ξανθά μαλλιά και έχει αλλάξει άρδην, μιας και έχει υιοθετήσει ένα trendy και λίγο πιο εκκεντρικό στυλ, το οποίο της ταιριάζει πάρα πολύ.

Την Παρασκευή (5-8) έσκασε μύτη στην παραλία και συγκεκριμένα σε παραλιακό μαγαζί με ένα υπέροχο mafia καπέλο, δικτυωτό λευκό μπλουζάκι και κοσμήματα σε χρώμα μαύρο. Την όλη εικόνα της ολοκληρώνει με ένα κλασικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας «Ας μείνουμε και λίγο ανεξάρτητοι, δίχως να σκλαβωθούμε ούτε σε μιαν αλήθεια, ούτε σε κάποια πλάνη». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE