Δώρο ένα σπίτι για τα γενέθλια του Μπάρκουλη - Κίνηση αγάπης από γνωστή ηθοποιό!

Δώρο ένα σπίτι για τα γενέθλια του Μπάρκουλη - Κίνηση αγάπης από γνωστή ηθοποιό!

Ένα διαμέρισμα στα Πατήσια για τα γενέθλιά του του χάρισε γνωστή ηθοποιός ώστε να μην πληρώνει ενοίκιο.

Ο ηθοποιός, Aνδρέας Μπάρκουλης αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας. Η φίλη και συνάδελφος, Άννα Φόνσου, αποφάσισε να του κάνει δώρο ένα σπίτι για να μένει με τη σύζυγό του Μαρία και τον γιο του Νίκο, ένα διαμέρισμα στα Πατήσια, που ανήκει στο σπίτι του ηθοποιού και στο οποίο θα μπορέσουν να μετακομίσουν από τον Σεπτέμβριο και μετά, όταν θα είναι πλέον διαθέσιμο.


«Η Άννα ήταν πάντα κοντά στον Ανδρέα. Τους δένει μια παλιά μεγάλη φιλία, η οποία με τα χρόνια γίνεται και πιο δυνατή. Είναι πάρα πολλές οι φορές που έχει προσφέρει τον ώμο της για να ακουμπήσει ο Ανδρέας και το «ευχαριστώ» είναι λίγο γι’ αυτή τη γυναίκα με τη χρυσή καρδιά», λέει η Μαρία Μπάρκουλη στον Αλκίνοο Μπουνιά για καθημερινή εφημερίδα. Στο σπίτι που μένουν τώρα καταβάλλουν κάθε μήνα 300 ευρώ ενοίκιο και τονίζει πως το δώρο της Άννας Φόνσου ήταν ένα θεόσταλτο δώρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.