«Ντου» σε περίπτερο στο Παραλίμνι για αφορολόγητα τσιγάρα

«Ντου» σε περίπτερο στο Παραλίμνι για αφορολόγητα τσιγάρα

Ιδιοκτήτρια περιπτέρου στη περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι κατείχε παράνομα κούτες τσιγάρα και πακέτα καπνού για τα οποία δεν είχαν πληρωθεί οι νενομισμένοι δασμοί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί, μέλος του ΟΠΕ Αμμοχώστου, σε συνεργασία με λειτουργούς του τελωνείου, ερεύνησαν, κατόπιν πληροφορίας, περίπτερο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κάππαρη, στο Παραλίμνι, ιδιοκτησίας γυναίκας από τη Σλοβακία, ηλικίας 40 χρόνων.
 
Κατά την έρευνα, η οποία διενεργήθηκε στην παρουσία της ιδιοκτήτριας, εντοπίστηκαν 10 κούτες τσιγάρα και 25 πακέτα καπνού των 25 γραμμαρίων, για τα οποία δεν είχαν  πληρωθεί οι νενομισμένοι δασμοί.
 
'Ολα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν από τους λειτουργούς του τελωνείου, οι οποίοι ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης και επέβαλαν στην 40χρονη εξώδικο πρόστιμο συνολικού ύψους  χιλίων ευρώ, το οποίο αυτή, σύμφωνα με την Αστυνομία, εξόφλησε αμέσως.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE