Θεσσαλονίκη: Πα-τέρας ασελγούσε στον 4χρονο γιο του

Θεσσαλονίκη: Πα-τέρας ασελγούσε στον 4χρονο γιο του

Τον κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του.

Πενηντάχρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος του ηλικίας τεσσάρων ετών γιου του.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η 43χρονη εν διαστάσει σύζυγος του 50χρονου κατήγγειλε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης το περιστατικό το οποίο, όπως ισχυρίζεται, σημειώθηκε πριν από δέκα μέρες.

Ο πατέρας του ανήλικου συνελήφθη, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE