ΦΩΤΙΑ Π. ΧΩΡΙΟΥ: 3.000-5.000 οι ζημιές – Μια μικρή απροσεξία που κάνουν όλοι η πηγή του κακού- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΩΤΙΑ Π. ΧΩΡΙΟΥ: 3.000-5.000 οι ζημιές – Μια μικρή απροσεξία που κάνουν όλοι η πηγή του κακού- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε υπερθέρμανση των υλικών της περιμετρικής ηλεκτρικής εγκατάστασης οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε σε οικία στο Πέρα Χωριό Νήσου γύρω στις 11:00 (04/08).

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Όπως διαπιστώθηκε μετά από διερεύνηση του περιστατικού από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά προκλήθηκε από μια λάμπα φωτισμού που ήταν αναμμένη για αρκετές ημέρες.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν στην οικία και συγκεκριμένα στην ξύλινη στέγη, υπολογίζονται στις 3.000 με 5.000 ευρώ.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση και έθεσε υπό έλεγχο την πυρκαγιά σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE