Απεβίωσε η μητέρα του Σίμου Αγγελίδη – Η συγκινητική ανάρτηση του

Απεβίωσε η μητέρα του Σίμου Αγγελίδη – Η συγκινητική ανάρτηση του

​Την τελευταία της πνοή άφησε η κυρία Ρίκκα Αγγελίδου, σύζυγος του πρώην βουλευτή του ΔΗΚΟ Αντρέα Αγγελίδη και μητέρα του στελέχους της Συμμαχίας Πολιτών, Σίμου Αγγελίδη.

Ο τελευταίος σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση του ανήγγηλε τον θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας γράφοντας:   

«Φίλοι με ιδιαίτερο πόνο ψυχής σας γνωστοποιώ ότι αύριο 5/8 θα είναι η ΚΗΔΕΙΑ της πολυαγαπημένης ΜΗΤΕΡΑΣ μου ΡΙΚΚΑΣ η ώρα 1630 στους Αγίους Ομολογητές. 
Όσοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της με την παρουσία τους είναι ευπρόσδεκτοι. 
Καλό παράδεισο. 
Θα σε θυμόμαστε για πάντα. 
Ότι και αν γράψω για σένα είναι λίγο, απλά ένα μεγάλο και δημόσιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθυ της ψυχής μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει».

Ως ThemaOnline εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας σε όλη την οικογένεια και στους οικείους της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο ίδιο τραπέζι με τρεις πολιτικές δυνάμεις που μπορεί να έμειναν εκτός Βουλής, αλλά εξακολουθούν να εκπροσωπούν ένα υπολογίσιμο κομμάτι του εκλογικού σώματος, κάθεται σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE