ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Του έσπασαν την σιαγόνα – Σοβαρά τραυματισμένος άντρας μετά από συμπλοκή

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Του έσπασαν την σιαγόνα – Σοβαρά τραυματισμένος άντρας μετά από συμπλοκή

Με σπασμένη σιαγόνα και με μώλωπες στο σώμα νοσηλεύεται άντρας μετά από συμπλοκή στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 03:40 τα ξημερώματα της Πέμπτης (04/08) υπήρχε πληροφορία πως άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική της Αγίας Νάπας.

Ο άντρας φέρει σοβαρό κάταγμα γνάθου, μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Η πληροφόρηση που είχε η Αστυνομία αναφέρει πως πιθανόν ο άντρας να τραυματίστηκε μετά από συμπλοκή με άλλα πρόσωπα.

Δυστυχώς, λόγω της κατάστασης της υγείας του, ο άντρας μέχρι στιγμής δεν κατέστει δυνατόν να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Στην Αστυνομία έφτασε επίσης πληροφορία πως  γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα υπήρχε συμπλοκή σε μπυραρία της Αγίας Νάπας.

Το ΤΑΕ Αμμόχωστου διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE