Νέα οργανωτική δομή από την Ελληνική Τράπεζα - Όλα τα νέα πρόσωπα

Νέα οργανωτική δομή από την Ελληνική Τράπεζα - Όλα τα νέα πρόσωπα

Σε αναθεώρηση της οργανωτικής δομής του ομίλου, με ισχύ από σήμερα, προχώρησε η Ελληνική Τράπεζα με στόχο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του ανταγωνιστικού περιβάλλοντος και να εξορθολογίσει/ενδυναμώσει την Εκτελεστική Επιτροπή.

 

Στην ανακοίνωση η Ελληνική Τράπεζα αναφέρει ότι ο υφιστάμενος Ανώτατος Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων Νίκος Χατζημάρκου θα αναλάβει τη Διεύθυνση του Γραφείου του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή/Ενιαίου Μηχανισμού Εποπτείας από το Σεπτέμβριο του 2016.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE