Απίστευτοι οι Βρετανοί! Άδειασαν υπεραγορά μέσα σε μόλις 4 λεπτά!

Απίστευτοι οι Βρετανοί! Άδειασαν υπεραγορά μέσα σε μόλις 4 λεπτά!

Η απόφαση υπεραγοράς να ανοίξει τις πόρτες της για να «καθαρίσει» τα υπάρχων προϊόντα είχε ως αποτέλεσμα την απίστευτη αντίδραση των βρετανών καταναλωτών.

Εκατοντάδες πελάτες όρμησαν σε υπεραγορά που βρίσκεται υπό εκκαθάριση μετά την απόφαση της διοίκησης να ανοίξει τις πόρτες της ώστε να χαρίσει οτιδήποτε είχε απομείνει εντός.

Το αποτέλεσμα εξωπραγματικό. Εκατοντάδες πελάτες «οπλισμένοι» με καλάθια εκκαθάρισαν την υπεραγορά μέσα σε μόλις 4 λεπτά.

Όσοι βρέθηκαν στο σημείο έβλεπαν ανθρώπους να βγαίνουν από την υπεραγορά με τσάντες γεμάτες από αγαθά, ενώ δεκάδες άλλοι περίμεναν στην ουρά στην είσοδο του καταστήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δύο τα διατάγματα για ανακλήσεις οχημάτων - Τι προνοούν - Πόσα οχήματα ακινητοποιούνται

Δύο τα διατάγματα για ανακλήσεις οχημάτων - Τι προνοούν - Πόσα οχήματα ακινητοποιούνται

Σε ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων προβένει αυτή την στιγμή ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE