LIKE ONLINE

Απλά άπιαστο! Δείτε τον βασιλιά των κινητών, Galaxy Note 7 - VIDEO

Απλά άπιαστο! Δείτε τον βασιλιά των κινητών, Galaxy Note 7 - VIDEO

Το εντυπωσιακότερο κινητό που δημιουργήθηκε ποτέ!

Τη νέα ναυαρχίδα της στην κατηγορία των phablet, το νέο Galaxy Note 7, παρουσίασε η εταιρεία Samsung.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ο σαρωτής της ίριδας του ματιού, μια νέα βιομετρική επιλογή, η οποία έρχεται με τη μορφή ενός υπέρυθρου σαρωτή, που μπορεί να ξεκλειδώσει το κινητό μέσα σε μόλις ελάχιστα δευτερόλεπτα.

H εταιρεία έχει προνοήσει τοποθετώντας και scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από το κεντρικό κουμπί της συσκευής, ώστε όσοι χρήστες φορούν γυαλιά ή φακούς επαφής να μην χρειάζεται να τα βγάζουν προκειμένου να ξεκλειδώσουν το κινητό.

Έχοντας εφεύρει τα Phablet το 2011 με το αρχικό Galaxy Note, η Samsung μεταπήδησε από το Note 5 στο 7 ώστε η σειρά αυτή κινητών τηλεφώνων να συμβαδίζει με τα δημοφιλή Galaxy S7 της ίδιας εταιρείας.

Η συσκευή είναι το πρώτο Galaxy Note με πιστοποίηση IP68, που σημαίνει πως είναι ανθεκτική σε νερό βάθους 1,5 μέτρου για 30 λεπτά, ενώ είναι και ανθεκτική σε σκόνη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top