Απλά άπιαστο! Δείτε τον βασιλιά των κινητών, Galaxy Note 7 - VIDEO

Απλά άπιαστο! Δείτε τον βασιλιά των κινητών, Galaxy Note 7 - VIDEO

Το εντυπωσιακότερο κινητό που δημιουργήθηκε ποτέ!

Τη νέα ναυαρχίδα της στην κατηγορία των phablet, το νέο Galaxy Note 7, παρουσίασε η εταιρεία Samsung.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ο σαρωτής της ίριδας του ματιού, μια νέα βιομετρική επιλογή, η οποία έρχεται με τη μορφή ενός υπέρυθρου σαρωτή, που μπορεί να ξεκλειδώσει το κινητό μέσα σε μόλις ελάχιστα δευτερόλεπτα.

H εταιρεία έχει προνοήσει τοποθετώντας και scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από το κεντρικό κουμπί της συσκευής, ώστε όσοι χρήστες φορούν γυαλιά ή φακούς επαφής να μην χρειάζεται να τα βγάζουν προκειμένου να ξεκλειδώσουν το κινητό.

Έχοντας εφεύρει τα Phablet το 2011 με το αρχικό Galaxy Note, η Samsung μεταπήδησε από το Note 5 στο 7 ώστε η σειρά αυτή κινητών τηλεφώνων να συμβαδίζει με τα δημοφιλή Galaxy S7 της ίδιας εταιρείας.

Η συσκευή είναι το πρώτο Galaxy Note με πιστοποίηση IP68, που σημαίνει πως είναι ανθεκτική σε νερό βάθους 1,5 μέτρου για 30 λεπτά, ενώ είναι και ανθεκτική σε σκόνη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE