ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασωληνομένος ο 35χρονος εργάτης! Υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασωληνομένος ο 35χρονος εργάτης! Υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 35χρονος Σύρος εργάτης, ο οποίος υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, λίγο μετά τις 14:00, όταν έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων, ενώ εργαζόταν σε υπό ανέγερση οικοδομή στον Αγ.Τύχωνα Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άτυχος αλλοδαπός, που εργάζεται νόμιμα σε εργοληπτική εταιρεία, έχασε την ισορροπία του, ενώ βρισκόταν σε σκαλωσιά, και έπεσε στο κενό.
 
Μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.
 
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας και επιθεωρητής του Γραφείου Εργασίας για διακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE