ΛΑΡΝΑΚΑ: Ήρθαν μέσω του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου – Έρευνες για τον διακινητή των δυο ανήλικων απο τη Σομαλία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ήρθαν μέσω του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου – Έρευνες για τον διακινητή των δυο ανήλικων απο τη Σομαλία

Τους άφησαν λίγο πιο πέρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας και τους «δασκάλεψαν» να ζητήσουν ασύλου. Κύκλωμα διακίνησης μεταναστών πίσω από τα δυο ανήλικα παιδιά.

Τους διακινητές των δυο ανήλικων παιδιών από τη Σομαλία προσπαθεί να εντοπίσει η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, δεκαπεντάχρονο αγόρι και ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι από τη Σομαλία εμφανίστηκαν στην ΑΔΕ Λάρνακας ζητώντας βοήθεια.

Τα δυο ανήλικα παιδιά έφυγαν από τη Σομαλία πριν από ένα μηνά και μετέβησαν στην Κωνσταντινούπολη, ακολούθως πέταξαν αεροπορικώς για το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου έτσι ώστε  να καταλήξουν στις ελεύθερες περιοχές.

Άγνωστο πρόσωπο τους μετέφερε με αυτοκίνητο στις ελεύθερες περιοχές και τους άφησε λίγο πιο κάτω από την Αστυνομία Λάρνακας.

Το πρόσωπο απο τα Κατεχόμενα, εικάζεται πως είναι ο διακινητής των δυο ανήλικων προσώπων , λαμβάνοντας μάλιστα και το αντίστοιχο πόσο για την διακίνηση.

Η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης ερευνά την όλη υπόθεση έτσι ώστε να εντοπίσει τους διακινητές.

Να σημειωθεί πως τα δυο ανήλικα παιδιά βρίσκονται ήδη στο κέντρο φύλαξης του Γραφείου Ευημερίας καθώς τέθηκαν υπό την προστασία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE