Οι Κύπριοι επώνυμοι λατρεύουν την Κρήτη! Δείτε ποιοι παραθερίζουν στο νησί; ΦΩΤΟ

Οι Κύπριοι επώνυμοι λατρεύουν την Κρήτη! Δείτε ποιοι παραθερίζουν στο νησί; ΦΩΤΟ

Κι εκεί που πιστεύαμε ότι η πρώτη τους επιλογή είναι η Μύκονος, ανατράπηκαν τα δεδομένα...

Η μεγαλόνησος συνδυάζει τα πάντα… Φυσική ομορφιά, ήλιο, θάλασσα, αξιοθέατα, αλλά και διασκέδαση. Και γι αυτό άλλωστε οι Κύπριοι επώνυμοι έχουν αρχίσει να την επισκέπτονται και να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις όμορφες τους στιγμές. 

Ανάμεσα σε αυτούς ο Κούλλης Νικολάου με τη σύζυγό του Κλάιρη και τα δύο του παιδιά, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν τα αρχαιλογικά μνημεία, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου. 

Στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στα Χανιά παραθερίζει η όμορφη Χριστιάνα Θεοδώρου, η οποία μετέβη στο νησί για το γάμο του πολύ καλού της φίλου Ιωσήφ Μαρινάκη, αλλά έμεινε, αφού στην παρέα της προστέθηκε ο Θεοδόσης Οικονομίδης. 

Στα Μάταλα παραθερίζει ο κριτής των Καλλιστείων του Mega Κύπρου, o οποίος ξεκουράζεται απολαμβάνοντας τις ομορφιές της περιοχής και την ηρεμία που του προσφέρει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE