ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί για έλεγχο και «ζαλίστηκαν» οι ίδιοι! Ήταν «τύφλα» ο αθεόφοβος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί για έλεγχο και «ζαλίστηκαν» οι ίδιοι! Ήταν «τύφλα» ο αθεόφοβος

Οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι όμως κατάφερε και σταμάτησε για έλεγχο!

Γύρω στη 1.50 τα ξημερώματα της Τετάρτης (03/08) μέλη του ΟΠΟΔ Αυδήμου ανέκοψαν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την Παρεκκλησιά , αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο 63χρονος μύριζε έντονα οινόπνευμα, ενώ σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υποβλήθηκε η ένδειξη ήταν 100μg% αντί 22μg% που είναι το καθορισμένο από το νόμο, όριο.

Ακολούθως, σε τελική εξέταση αλκοόλης στην οποία υπεβλήθη η ένδειξη ήταν 92μg% αντί 22μg%. Ο 63χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση .

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE