ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ξάφρισαν» γνωστό κατάστημα οπτικών – Πήραν επώνυμα γυαλιά αξίας 8,500 χιλιάδων ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ξάφρισαν» γνωστό κατάστημα οπτικών – Πήραν επώνυμα γυαλιά αξίας 8,500 χιλιάδων ευρώ

Με 150 επώνυμα ζευγάρια γυαλιά ηλίου έφυγαν οι άγνωστοι διαρρήκτες από γνωστό κατάστημα οπτικών στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από εταιρεία ιδιωτικής ασφάλειας πως άγνωστοι διέρρηξαν γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (03/08) κατάστημα οπτικών που βρίσκεται στην λεωφόρο Μακαρίου.

Οι διαρρήκτες αφού κατάφεραν και έσπασαν την μεταλλική κλειδαριά της κύριας πόρτας, εισήλθαν στο καταστήματα και άρπαξαν 150 ζεύγη γυαλιών ηλίου αντρικά και γυναικεία.

Την ίδια στιγμή, ήχησε ο συναγερμός του καταστήματος και αμέσως ειδοποιήθηκε η ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας. Με το που έφτασαν στον χώρο, αντιλήφθηκαν πως στο κατάστημα οπτικών είχε γίνει διάρρηξη.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία όπου από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φέρεται πως οι δράστες άρπαξαν γυαλιά ηλίου συνολικής αξίας 8,500 χιλιάδων ευρώ.

Να σημειώσουμε πως το κατάστημα δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE