ΠΑΦΟΣ: «Μέσα» η ανήλικη και οι δυο άντρες για τα φυτά κάνναβης – Πήγαν παρέα για να τα ποτίσουν και κατέληξαν πίσω από τα σίδερα

ΠΑΦΟΣ: «Μέσα» η ανήλικη και οι δυο άντρες για τα φυτά κάνναβης – Πήγαν παρέα για να τα ποτίσουν και κατέληξαν πίσω από τα σίδερα

Διατάγματα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 27 και 24 ετών και δύο ημερών για 17χρονη για διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κατοχής ναρκωτικών, παράνομη χρήση και παράνομη καλλιέργεια φυτών κάνναβης.

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Υ.ΚΑ.Ν) μετά από πληροφορία, εντόπισαν τη Δευτέρα (01/08) σε εγκαταλελειμμένα κτηνοτροφικά υποστατικά σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Μηλιού της  επαρχίας Πάφου, επτά υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους 15 – 60 εκατοστών περίπου.

Στη συνέχεια, τα μέλη της Αστυνομίας αντιλήφθηκαν να πλησιάζει στην περιοχή, αυτοκίνητο από το οποίο αποβιβάστηκε ένα πρόσωπο, το οποίο με τη χρήση φακού ενσωματωμένου σε κινητό τηλέφωνο εισήλθε εντός των υποστατικών και εξερχόμενος από αυτά είχε στην κατοχή του ένα μεγάλο πλαστικό παγούρι με νερό, ενώ προσέγγισε τα υπό καλλιέργεια φυτά με σκοπό να τα ποτίσει.

Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για 27χρονο από την Πάφο , ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 27χρονου διαπιστώθηκε ότι σ` αυτό επέβαιναν ένας 24χρονος και μία 17χρονη.

Ακολούθως  συνελήφθηκαν ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και 17χρονη συνεπιβάτης για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η Υ.ΚΑ.Ν (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE