ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε νεαρό για κλοπή χρημάτων από υπάλληλο σε καφετέρια

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε νεαρό για κλοπή χρημάτων από υπάλληλο σε καφετέρια

Ένα τσαντάκι εντός του οποίου υπήρχαν 165 ευρώ και μία βουλγάρικη ταυτότητα, ιδιοκτησία κοπέλας από τη Βουλγαρία, κλάπηκαν από τον πάγκο της καφετέριας, όπου εργαζόταν η νεαρή, στη παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες καταγγέλθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας από υπάλληλο καφετέριας από τη Βουλγαρία, ότι στις 29 Ιουλίου 2016, μεταξύ των ωρών 08.00 – 09.30 το πρωί, ενώ είχε το τσαντάκι της στο πάγκο της καφετέριας όπου εργάζεται στη παραλία των Φοινικούδων, άγνωστο άτομο εισήλθε στο υποστατικό και άρπαξε το τσαντάκι.
 
Μέσα στο τσαντάκι υπήρχε το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ και μία βουλγαρική ταυτότητα. Την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 29 Ιουλίου, το τσαντάκι εντοπίστηκε χωρίς όμως να υπάρχουν μέσα τα 165 ευρώ.
 
Από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της καφετέριας χθες εντοπίστηκε το ύποπτο άτομο να περιφέρεται στη Λάρνακα και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.
 
Μέλη της Δύναμης μετέβησαν στο χώρο και συνέλαβαν το νεαρό ο οποίος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της Αστυνομίας όπου και παραδέχθηκε ότι είναι το άτομο που διέπραξε τα αδικήματα.

Την υπόθεση εξετάζει το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE