ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μάριος Μυλωνάς: Αν δέχεται απειλητικά μηνύματα ο κ. Ξενοφώντος ας βρει αλλού τους υπαίτιους – Πήγαν Αστυνομικοί με ένταλμα στην οικία του

Μάριος Μυλωνάς: Αν δέχεται απειλητικά μηνύματα ο κ. Ξενοφώντος ας βρει αλλού τους υπαίτιους – Πήγαν Αστυνομικοί με ένταλμα στην οικία του

Ο Μάριος Μυλωνάς μέσω του κινήματος του «Πατριωτικό Μέτωπο» απαντά στην καταγγελία του Διευθυντή των Νοσηλευτικών υπηρεσιών ότι ο ίδιος φέρεται να του απέστειλε απειλητικά μηνύματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το κίνημα ο Πρόεδρος τους δέχθηκε αιφνιδιαστικό έλεγχο από την Αστυνομία στο σπίτι του αλλά και στο όχημα του χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε. Προτείνει παράλληλα στον εν λόγω κύριο αν νιώθει ότι απειλείται η ζωή του ίδιου και των μελών της οικογένειας του, να αποταθεί στην αστυνομία για να του παρέχουν προστασία

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Μετά από καταγγελία του Γενικού Διευθυντή των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, εναντίον του προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου, Μάριου Μυλωνά, για δήθεν απειλητικά μηνύματα τα οποία απέστειλε εναντίον του, και αφορούσαν τον ίδιο και μέλη της οικογενείας του, οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στα υποστατικά και στα οχήματα που έχει στην κατοχή του ο πρόεδρος μας.

Ωστόσο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον εν λόγω κύριο και τους φίλους του, ότι δεν βρέθηκε τίποτε ύποπτο στην κατοχή του προέδρου μας, ούτε κινητά τηλέφωνα, ούτε πυρομαχικά και όπλα όπως κάποιοι θα ανέμεναν. Αν ο Γενικός Διευθυντής των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών δέχεται απειλητικά μηνύματα, καλό θα ήταν να αναζητήσει τους υπαίτιους σε άλλες κατευθύνσεις, γιατί όπως πληροφορηθήκαμε υπάρχουν αρκετά μέτωπα ανοιχτά εναντίον του.

Ο πρόεδρος μας συστήνει αυτοσυγκράτηση των μελών μας, και προτείνει στον εν λόγω κύριο αν νιώθει ότι απειλείται η ζωή του ίδιου και των μελών της οικογένειας του, να αποταθεί στην αστυνομία για να του παρέχουν προστασία.

Γραφείο Τύπου Πατριωτικού Μετώπου 1η Αυγούστου 2016

ΥΣ. Ευχαριστούμε τον Κο Ξενοφώντος για την διαφήμιση που μας κάνει.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top