Διεθνής καριέρα για άλλη μια δημοφιλή Κυπριακή σειρά! «Αγοράστηκε» από τηλεοπτικό σταθμό στη Λατινική Αμερική

Διεθνής καριέρα για άλλη μια δημοφιλή Κυπριακή σειρά! «Αγοράστηκε» από τηλεοπτικό σταθμό στη Λατινική Αμερική

Η επιτυχία του Μπρούσκο, πέρασε και εκτός συνόρων, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να λατρεύονται στην χώρα του Περού όπου και προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

Μετά λοιπόν την τεράστια επιτυχία της σειράς του ΑΝΤ1, οι υπεύθυνοι του περουβιανού τηλεοπτικού σταθμούAmerica Television αγόρασαν τα δικαιώματα και για μία ακόμη σειρά. Μιλάμε για το σήριαλ Δίδυμα Φεγγάρια, το οποίο έχει σημειώσει αρκετά μεγάλη επιτυχία τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

«Είναι φοβερό να μιλάς σε μία γλώσσα και με μία άλλη φωνή. Έχει πολύ πλάκα. Μπράβο στον παραγωγό μας, τον Κούλλη Νικολάου, που προωθεί την σειρά σε όλο τον κόσμο- και τώρα και στη Λατινική Αμερική- και φέρνει συνάλλαγμα στην Κύπρο και την Ελλάδα. Δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν οι δικές μας παραγωγές από τις ξένες. Και στο παρελθόν η Λάμψη του Νίκου Φώσκολου παιζόταν σε πόσες χώρες. Γιατί όχι και σήμερα;», ανέφερε στην Espresso ο Αγησίλαος Αλεξίου, ο οποίος υποδύεται τον Στέργιο στην σειρά.

Τα γυρίσματα έχουν διακοπεί αυτή την περίοδο, ενώ αναμένεται να ξαναρχίσουν στο τέλος του Αυγούστου, όταν και θα επιστρέψουν οι πρωταγωνιστές από τις διακοπές τους στην Κύπρο.

didima feggaria 5

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE