ΠΑΦΟΣ: Σκύλος δεμένος σε ψυγείο κάτω από τον καυτό ήλιο! Εικόνα ντροπής που εξοργίζει

ΠΑΦΟΣ:  Σκύλος δεμένος σε ψυγείο κάτω από τον καυτό ήλιο! Εικόνα ντροπής που εξοργίζει

Σκύλος, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου για πολλούς. Για άλλους όμως φαίνεται πως δεν ισχύει το απόφθεγμα, αφού όπως καταγγέλλει το «Κόμμα για τα Ζώα» το συμπαθέστατο τετράποδο της φωτογραφίας είναι αφημένο σε άθλιες συνθήκες και δεμένο πάνω σε ένα ψυγείο σε συνθήκες καύσωνα.

Σίγουρα η εικόνα δεν τιμά κανένα, αφού τέτοια περιστατικά καταδικάζονται απερίφραστα από τους αρμοδίους, που στο τέλος όμως αδυνατούν να βρουν λύσεις και να οδηγήσουν τους υπαίτιους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε την ανακοίνωση του κόμματος:

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου εκφράζει  την ντροπή και την αγανάκτηση του όταν τουρίστες  μέσω μίας Φιλοζωικής Οργάνωσης  που εδρεύει στην Βρετανία έστειλαν  φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται ένας σκύλος δεμένος επάνω σε ένα παλιό ψυγείο και κάτω από τον ήλιο των 40 βαθμών. 

Φαίνεται ότι ακόμα δεν έχουν πάρει τα μηνύματα οι συμπολίτες μας γιατί μόνο ανεγκέφαλους μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε όταν σκαρφίζονται τέτοιους είδους βάρβαρες λύσεις. Τα ζώα δεν είναι ούτε έπιπλα, ούτε παιχνίδια αλλά και ούτε μιας χρήσης αντικείμενα, αλλά είναι ζωές και σαν τέτοιες πρέπει να της σεβόμαστε.

Στην Κάτω Πάφο και στην περιοχή ‘Τάφοι των Βασιλέων’ είναι αυτή η περίπτωση κακομεταχείρισης αυτού του ζώου, και σίγουρα δεν τιμά ούτε τους ‘Βασιλιάδες’ αλλά ούτε και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου θα δώσει συνέχεια και θα φροντίσει να βρεθούν αυτοί που είναι πίσω από αυτή την ιστορία και να τιμωρηθούν για την πράξη τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.