Με ελικόπτερο στο Θρονί ο ΠτΔ για το μνημόσυνο Μακαρίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με ελικόπτερο στο Θρονί ο ΠτΔ για το μνημόσυνο Μακαρίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τελέστηκε την Κυριακή 31/7, στην Παναγιά του Κύκκου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρου και παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, το ετήσιο μνημόσυνο του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ`, πρώτου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος απεβίωσε στις 3 Αυγούστου 1977.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ωστόσο, μετέβηκε στο Κύκκο με ελικόπτερο όπως καταδεικνύει και η πιο κάτω φωτογραφία:

Τον επιμνημόσυνο λόγο εκφώνησε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορική πορεία και το έργο του Εθνάρχη Μακαρίου τονίζοντας ότι ο Μακάριος υπήρξε μια σπάνια και χαρισματική προσωπικότητα, από αυτές που δεν πλάθονται από την εξέλιξη της Ιστορίας, αλλά που την σχηματίζουν και την καθορίζουν οι ίδιοι.

ThemaOnline/ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE