ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρεις γιατροί άφησαν ανάπηρη γυναίκα από αμέλεια – Απόφαση δικαστηρίου για αποζημιώσεις ρεκόρ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρεις γιατροί άφησαν ανάπηρη γυναίκα από αμέλεια – Απόφαση δικαστηρίου για αποζημιώσεις ρεκόρ

Τρεις γιατροί από την Λεμεσό και μια ιδιωτική κλινική ευθύνονται για την αναπηρία 49χρονης γυναίκας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», το δικαστήριο έκρινε ότι ένας χειρούργος, ένας αναισθησιολόγος και ένας παθολόγος ευθύνονται για την αναπηρία που προκλήθηκε σε 49χρονη η οποία θα παραμείνει για το υπόλοιπο της ζωής της καθηλωμένη σε τροχοκάθισμα.

Η αναπηρία της γυναίκας προκλήθηκε από ολιγωρία που επέδειξαν οι γιατροί σε μόλυνση η οποία προκλήθηκε από επισκληρίδιο καθετήρα ο οποίος τοποθετήθηκε για τους σκοπούς χειρουργικής επέμβασης.

Επιπρόσθετα δεν υπήρξε έγκαιρη διάγνωση μετά την επέμβαση κάτι που θα μπορούσε να είχε καταστεί σωτήριο και να μην φτάσουμε στην αναπηρία.

Τόσο οι τρεις γιατροί όσο και ιδιωτική κλινική καλούνται να καταβάλουν στην 49χρονη γυναίκα το ρεκόρ αποζημίωσης ύψους 1,3 εκατ. ευρώ.

​*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE