Καλό μήνα, με καύσωνα!

Καλό μήνα, με καύσωνα!

Σήμερα Δευτέρα 1/8, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα ορεινά κατά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 22 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 25 στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια, και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE