Ξέσπασε φωτιά στο Νοσοκομείου Αμμοχώστου

Ξέσπασε φωτιά στο Νοσοκομείου Αμμοχώστου

Εκκενώθηκε το Νοσοκομείου Αμμοχώστου λόγω των πυκνών μαύρων καπνών.

Πυρκαγιά στον υπόγειο χώρο του Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, το απόγευμα της Κυριακής 31/7, οδήγησε στην εκκένωση των θαλάμων, καθώς μαύροι καπνοί εξαπλώθηκαν διαμέσου του συστήματος εξαερισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήση για πυρκαγιά στις 16.57 και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Παραλιμνίου ‘’Λοχία Αδάμου Αδάμος’’ με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Στις 16.59 υπήρξε άφιξη των οχημάτων και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά ήταν σε δωμάτιο  με πίνακα διανομής ηλεκτρικού ρεύματος και UPS και σε χώρο με ρεύμα ψηλής τάσης.

Χρησιμοποιούνται 3 αναπνευστικές συσκευές και συσκευή εξαερισμού θετικής πίεσης.

Προστίθεται ότι η πυρκαγιά, λόγω της φύσης της, προκάλεσε μαύρους καπνούς που μεταφέρθηκαν διαμέσου του συστήματος εξαερισμού σε θαλάμους οι οποίοι εκκενωθήκαν από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE