Λεμεσός: «Βάφτισαν» περίπτερα τα εστιατόρια στον Άγιο Τύχωνα

Λεμεσός: «Βάφτισαν» περίπτερα τα εστιατόρια στον Άγιο Τύχωνα

Περίπτερα κατέληξαν να χρησιμοποιούνται ως εστιατόρια ή και κέντρα αναψυχής – Ολιγωρία από το Κοινοτικό Συμβούλιο.

Πέντε περίπτερα στην περιοχή που λειτουργούσαν ως αναψυκτήρια κατέληξαν να χρησιμοποιούνται ως εστιατόρια ή ακόμη και ως κέντρα αναψυχής, με το Κοινοτικό Συμβούλιο και την Εποπτική Αρχή να σφυρίζουν αδιάφορα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχουν και ποινικές ευθύνες καθώς πρόκειται για μια παρανομία για την οποία είχαν δοθεί και στο παρελθόν οδηγίες για συμμόρφωση τους, ωστόσο το Κοινοτικό Συμβούλιο και η Εποπτική Αρχή επέδειξαν ολιγωρία.

Ο Υπουργός τόνισε πως δόθηκαν ξεκάθαρες οδηγίες ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην εκμίσθωση της κρατικής γης, ώστε το Κοινοτικό Συμβούλιο να εκμισθώσει τους χώρους που υπάρχουν οι παρανομίες σε αδειούχους χρήστες για να υπάρχει έλεγχος και συμμόρφωση των χρηστών με τις άδειες χρήσεις που θα δοθούν.

Όπως ανέφερε ο κ. Ιωνάς Νικολάου, οι διαδικασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τον Δεκέμβριο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE