Χατζηγιάννης - Ζέτα! Δίνουν τέλος στις φήμες περι χωρισμού

Χατζηγιάννης - Ζέτα! Δίνουν τέλος στις φήμες περι χωρισμού

Και ενώ εδώ και περίπου έξι χρόνια που είναι ζευγάρι, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, έχουν χωρίσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα περίπου 1553 φορές, οι ίδιοι δείχνουν να το διασκεδάζουν και απαντούν με τον καλύτερο τρόπο, κλείνοντας πολλά στόματα!

Μία από αυτές τις φορές συνέβη και τελευταία όταν το ζευγάρι, που υποτίθεται πως για ακόμα μία φορά είχε χωρίσει οριστικά, εμφανίστηκε στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, µετά από πρόσκληση της Αστυνοµίας Κύπρου η οποία σε συνεργασία µε την αρχιεπισκοπή Αµερικής και τον τραγουδιστή διοργάνωσαν τη φιλανθρωπική συναυλία µε τίτλο «Αγάπη δε, Έχω...», υπέρ των παιδιών της Κύπρου.

Κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένοι, οι δυο τους έδειξαν να περνούν πολύ καλά στην εκδήλωση, αδιαφορώντας πλήρως για όσα λέγονται και γράφονται γύρω τους γι’ αυτούς.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE