Ατύχημα Διαγόρου: Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση των επιβαινόντων στα οχήματα

Ατύχημα Διαγόρου: Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση των επιβαινόντων στα οχήματα

Τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (30/7) στην οδό Διαγόρου στη Λευκωσία είχε ως αποτέλεσμα την μεταφορά τεσσάρων ατόμων στις Πρώτες Βοήθειες.

Ευτυχώς όλα καλά για τους επιβαίνοντες των αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν σε τροχαίο στην Διαγόρου. Σύμφωνα με τα όσα πληροφορηθήκαμε από την αστυνομία, όλοι οι επιβαίνοντες των αυτοκινήτων είναι καλά στην υγεία τους.

Όπως μας αναφέρθηκε και τα τέσσερα άτομα που μεταφέρθηκαν στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, εξετάστηκαν και απολύθηκαν από το Νοσοκομείο αφού κανείς τους δεν χρειάστηκε νοσηλεία. 

Διαβάστε επίσης: 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Διαγόρου – Στο νοσοκομείο γυναίκα και ανήλικο παιδί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρή τροχαία σύγκρουση - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE