Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος
Στη σύλληψη 41χρονου πατέρα προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης σε βάρος προπονητή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ακαδημιών Κ-12.

Η αστυνομικός, φορώντας μόνο το μαγιό της, μια και ήταν εκτός υπηρεσίας όρμηξε στο επιτήδειο μόλις αντιλήφθηκε ότι το ακουμπισμένο στην πετσέτα της κινητό είχε εξαφανιστεί.
Όπως δήλωσε και στην εφημερίδα Aftonbladet, η Μικαέλα Κέλνερ, θα ορμούσε στον κλέφτη ακόμα και αν ήταν γυμνή.
«Δεν υπήρχε χρόνος, έτσι έτρεξα κατά πάνω του, ίσως για 15 μέτρα» δήλωσε η κα. Κέλνερ σε τοπική εφημερίδα.
Όπως αναφέρει το bbc η φωτογραφία της εν δράσει απαθανατίστηκε από έναν συνάδελφο της και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο αποσπώντας 9.000 likes σε μόλις δυο μέρες.

Από iefimerida.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




