ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπράβο στην Υπουργό! Αντέδρασε άμεσα στην υπόθεση με τα ανήλικα παιδάκια που κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο

Μπράβο στην Υπουργό! Αντέδρασε άμεσα στην υπόθεση με τα ανήλικα παιδάκια που κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο

Άμεσα αντέδρασε η Υπουργός Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, στην υπόθεση που ανέδειξε η ιστοσελίδα μας ThemaOnline, αναφορικά με οικογένεια η οποία έχει τρία ανήλικα παιδάκια και κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο.

Όπως γράψαμε σε παλαιότερα δημοσιεύματα μας η εν λόγω οικογένεια βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση αφού και οι δυο γονείς είναι άνεργοι ενώ απερρίφθησαν αιτήσεις για Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

Η ιστορία λοιπόν της Χ.Σ η οποία έχει τρία ανήλικα παιδάκια ηλικίας έξι, πέντε και τεσσάρων ετών δεν άφησε ασυγκίνητη την Υπουργό, η οποία μόλις πληροφορήθηκε την υπόθεση έδρασε άμεσα και έδωσε οδηγίες όπως δοθεί αρχικά στην οικογένεια χρηματικό ποσό για να τα βγάλουν πέρα.

Όπως μας ενημέρωσε λειτουργός του Υπουργείου, το όλο θέμα θα επανεξεταστεί αφού μπορεί η οικογένεια να μην πληροί τα κριτήρια σύμφωνα με την νομοθεσία, (καθώς προνοεί πενταετή μόνιμη παρουσία στην Κύπρο για να είσαι δικαιούχος Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος).

Ωστόσο, από την στιγμή που υπάρχουν τρία ανήλικα παιδιά πίσω από την όλη ιστορία η Υπουργός θα εγκύψει στο όλο ζήτημα με την ανάλογη ευαισθησία και ανθρωπισμό απαλύνοντας τον πόνο μιας οικογένειας που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κυρία Υπουργέ, μην αφήσετε μια οικογένεια με ανήλικα παιδάκια στον δρόμο - Ο ανθρωπισμός πρέπει να ξεπερνά το γράμμα του νόμου​

Οικογένεια με τρία ανήλικα Κυπριόπουλα κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο! «Να πάτε πίσω στην χώρα σας», η απάντηση της λειτουργού

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Ανεβαίνει στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία - Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός μέχρι την Τετάρτη



Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Βρισκόμαστε μία ανάσα για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, με τα κόμματα να ανεβάζουν στροφές με στόχο τις Ευρωεκλογές κυρίως και αυτό γιατί η δύναμη των κομμάτων θα διαφανεί μέσα από τα ποσοστά που θα λάβουν και πώς αυτά, θα καθορίσουν  την επόμενη μέρα, αλλά και πως θα κινηθούν μέχρι τις βουλευτικές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top