MΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Aστυνομικός έκοψε κλήση στον εαυτό του αφού αναγνώρισε το σφάλμα του

MΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Aστυνομικός έκοψε κλήση στον εαυτό του αφού αναγνώρισε το σφάλμα του

Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου και κυρίως εκείνοι που είναι επιφορτισμένοι με την εφαρμογή του: όταν φωτογραφήθηκε επάνω σε σκάφος χωρίς να φορά σωσίβιο, Νορβηγός αστυνομικός έκοψε πρόστιμο στον εαυτό του.

Ο Νορβηγός αστυνομικός Αρνε Στάβνες εμφανίσθηκε στις σελίδες της εφημερίδας Verdens Gang, στο πηδάλιο περιπολικού σκάφους χωρίς να φορά σωσίβιο. Η φωτογραφία προκάλεσε σαρκαστικά σχόλια αναγνωστών αγανακτισμένων από την απουσία σωσιβίου, το οποίο είναι υποχρεωτικό στη Νορβηγία για τα σκάφη μήκους κάτω των 8 μέτρων.

Ο αστυνομικός αναγνώρισε το σφάλμα και απάντησε αναρτώντας τη φωτογραφία της κλήσης που έκοψε στον εαυτό του, ύψους 500 κορωνών (53 ευρώ).

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στον περασμένο χρόνο, το 80% των Νορβηγών εμπιστεύεται την αστυνομία, παρά τα κενά που διαπιστώθηκαν στα μέτρα ασφαλείας με αφορμή την επίθεση του Μπρέιβικ, που σκότωσε συνολικά 77 ανθρώπους στις 22 Ιουλίου 2011.

ΣΚΑΪ.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE