Κήρυγμα μίσους από τον σφαγέα του ιερέα στη Γαλλία: «Βγείτε στους δρόμους με μαχαίρια, σκοτώστε τους μαζικά» (VIDEO)

Κήρυγμα μίσους από τον σφαγέα του ιερέα στη Γαλλία: «Βγείτε στους δρόμους με μαχαίρια, σκοτώστε τους μαζικά» (VIDEO)

Το πρακτορείο ειδήσεων Amaq, που πρόσκειται στο Ισλαμικό Κράτος, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο φέρεται να εμφανίζεται ο δεύτερος δράστης της επίθεσης στην εκκλησία στη Νορμανδία.

Στο βίντεο, ο Αμπντέλ Μαλίκ Ναμπίρ Πετιζάν, που έχει επίσημα αναγνωριστεί ως ένας από τους δύο άντρες που σκότωσαν έναν ιερωμένο μέσα στην εκκλησία προτού σκοτωθούν από τα πυρά αστυνομικών, απευθύνεται άμεσα στον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς:

"Οι καιροί έχουν αλλάξει. Θα υποφέρετε αυτά που υποφέρουν οι αδερφοί μας και οι αδερφές μας. Θα καταστρέψουμε τη χώρα σας", λέει ο άντρας που το πρακτορείο Amaq ισχυρίζεται είναι ο Πετιζάν στο βίντεο.

"Αδερφοί μου, βγείτε στους δρόμους με μαχαίρια, με οτιδήποτε χρειάζεται, επιτεθείτε τους, σκοτώστε τους μαζικά", λέει, καλώντας τους μουσουλμάνους να επιτεθούν στους συμμάχους των διεθνών συμμαχικών δυνάμεων που πολεμούν τους ισλαμιστές μαχητές στη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE