Την «είδε» Φαλτσιανί! Γυναίκα συνελήφθη στη Λεμεσό να πωλεί αρχεία εταιρείας

Την «είδε» Φαλτσιανί! Γυναίκα συνελήφθη στη Λεμεσό να πωλεί αρχεία εταιρείας

Της την είχε στημένη η αστυνομία και συνελήφθη στην συναλλαγή.

Στην σύλληψη γυναίκας από την Ρουμανία προχώρησε η αστυνομία μετά από πληροφορίες για παράνομη πώληση αρχείων της εταιρείας που εργαζόταν σε υπάλληλο άλλης ανταγωνιστικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ρουμάνα εργαζόταν σε εταιρεία τύπου Forex, που ασχολείται με αγοροπωλησίες πετρελαίου, χρυσού κ.α. Όπως αναφέρει η αστυνομία η ύποπτη προσέγγισε άτομο άλλης εταιρείας και του ζήτησε συγκεκριμένο ποσό ώστε να του πωλήσει αρχεία και πελατολόγιο της εταιρείας της.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για την συναλλαγή και αφού στήθηκε επιχείρηση, γύρω στις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης 28/7, μόλις η Ρουμάνα παρέδωσε το USB στον υπάλληλο συνελήφθη από τις αρχές.

Η ύποπτη αναμένεται να προσαχθεί αύριο, Παρασκευή 29/7, ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE