Σε ιδιώτες η φρούρηση των κυπριακών αεροδρομίων

Σε ιδιώτες η φρούρηση των κυπριακών αεροδρομίων

Οι αρμοδιότητες ασφάλειας των αεροδρομίων παραχωρούνται στην Hermes Airport μετά από κατ' αρχήν απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Αλλαγών και Απαιτήσεων.

 

Η  Επιτροπή άναψε κατ' αρχήν το πράσινο φως να αναλάβει η Hermes τη φρούρηση των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, ώστε να τηρούνται πλήρως όλες οι προδιαγραφές ελέγχου και εφαρμογής των κανόνων ασφαλείας.

Διαβάστε το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE