ΠΑΡΑ-THEMA

Παίζεις Pokemon στο αυτοκίνητο; Η Αστυνομία θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς

Παίζεις Pokemon στο αυτοκίνητο; Η Αστυνομία θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς

Αυτό που σιγά σιγά εξαπλώνεται και στο νησί μας δεν έχει προηγούμενο. Νεαροί σε όλη την Κύπρο με ένα κινητό στο χέρι ψάχνουν για Pokemon σε ένα application το οποίο έχει τρελάνει εκατομμύρια κόσμου σε όλο τον πλανήτη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Φιλελεύθερος την Πέμπτη 28/7, στην Αστυνομία υπάρχει αναβρασμός με το συγκεκριμένο θέμα αφού είναι πολύ επικίνδυνο.

Η Αστυνομία έχει δώσει σαφή οδηγία στα μέλη της όπου διαπιστωθεί ότι οδηγοί που παίζουν το εν λόγω παιχνίδι να καταγγέλλονται πάραυτα. 

Ήδη σε άλλες χώρες έχουν σημειωθεί θανατηφόρα ατυχήματα μέχρι και δολοφονίες με το εν λόγο παιχνίδι. 

Μέχρι και ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Α.Βότσης έκανε παρέμβαση για απαγόρευση του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η Αστυνομία έκανε σκέψεις για να πραγματοποιήσει μέχρι και σύσκεψη στο Αρχηγείο με σκοπό για τον καλύτερο συντονισμό της Τροχαίας σε φαινόμενα Pokemon.

Με άλλα λόγια αν παίζεται Pokemon στο αυτοκίνητο καιρός να το ξανασκεφτείτε , πρώτον για την δική σας ασφάλεια και δεύτερο γιατί το πρόστιμο θα καραδοκεί. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top