Τραγωδία στη Πάφο! Βρέφος εντοπίστηκε νεκρό από την μητέρα του

Τραγωδία στη Πάφο! Βρέφος εντοπίστηκε νεκρό από την μητέρα του

Βρέφος δύο μηνών εντοπίστηκε νεκρό στις 3:30 τα ξημερώματα από την 36χρονη μητέρα του, στην Πάφο.

Οι Ρώσοι γονείς του, οι οποίοι αφίχθησαν για διακοπές στην Πάφο, μετέφεραν το βρέφος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου ιατρικός λειτουργός διέγνωσε τον θάνατο του.

Δίπλα στο βρέφος υπήρχαν εμέσματα και εικάζεται ότι το βρέφος πνίγηκε ενώ κοιμόταν στο καροτσάκι του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους της οικογένειας των Ρώσων, που διαμένουν στην περιοχή Universal στην Πάφο, θα διαπιστωθούν μετά τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής.

Η νεκροτομή στη σορό του βρέφους θα διενεργηθεί από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέτα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE