Καθησυχαστική η γερμανική αστυνομία για την εκκένωση εμπορικού κέντρου

Καθησυχαστική η γερμανική αστυνομία για την εκκένωση εμπορικού κέντρου

«Δεν πρόκειται για αντιτρομοκρατική επιχείρηση»

Η αστυνομία της Βρέμης επιβεβαίωσε ότι εκκενώθηκε ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη σήμερα το βράδυ και ανέφερε πως αναζητά έναν 19χρονο Αλγερινό που διέφυγε νωρίτερα σήμερα από μια ψυχιατρική κλινική. Σημείωσε όμως ότι δεν διεξάγεται «αντιτρομοκρατική επιχείρηση».

«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη κινδύνου και αυτή δεν είναι μια αντιτρομοκρατική επιχείρηση», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας πως ο 19χρονος παραμένει ασύλληπτος και το εμπορικό κέντρο έχει εκκενωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE