Γερμανία: Εκκενώθηκε εμπορικό κέντρο στη Βρέμη

Γερμανία: Εκκενώθηκε εμπορικό κέντρο στη Βρέμη

Ένας 19χρονος Αλγερινός διέφυγε από ψυχιατρική κλινική - Η αστυνομία υποστηρίζει ότι συνδέεται με τρομοκράτες

Εκκενώθηκε ένα εμπορικό κέντρο στην Βρέμη έπειτα από ύποπτες ενέργειες ενός 19χρονου Αλγερινού ανέφερε η εφημερίδα Bild, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα, ο ύποπτος έχει διαφύγει από μια ψυχιατρική κλινική και σύμφωνα με την αστυνομία έχει διασυνδέσεις με τρομοκράτες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που δόθηκαν από τη γερμανική αστυνομία, ο 19χρονος Αλγερινός βρισκόταν για πολλές ώρες (από χθες) στο εμπορικό κέντρο και όταν πλέον θεωρήθηκε ύποπτος για διασύνδεση με τρομοκρατικές ομάδες, αποφασίστηκε η εκκένωση του εμπορικού κέντρου, για προληπτικούς λόγους ασφαλείας.

Η αστυνομία είχε ενημερωθεί για την απόδραση του νεαρού Αλγερινού από την ψυχιατρική κλινική και είχε στηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό του στο πάρκο της περιοχής. Η έρευνα δεν απέδωσε καρπούς, με συνέπεια να αποφασιστεί η εκκένωση του εμπορικού κέντρου, καθώς υπήρχαν ήδη αναφορές ότι εθεάθη ένας ύποπτος στους διαδρόμους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE