ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Το μήνυμα του Πάρντο από τα αποδυτήρια λίγο πριν από το Ρόζενμποργκ – ΑΠΟΕΛ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Το μήνυμα του Πάρντο από τα αποδυτήρια λίγο πριν από το Ρόζενμποργκ – ΑΠΟΕΛ

Μας έχει συνηθίσει να εκφράζεται χρησιμοποιώντας μέσα κοινωνικά δικτύωσης. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, Ούρκο Πάρντο.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός από τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων γκολκίπερ, έστειλε μέσω twitter το δικό του μήνυμα για τον αγώνα με τη Ρόζεμποργκ:  «Come on guys. We have a big opportunity today. Mono APOEL».

Παρακινεί με λίγα λόγια τους συμπαίκτες του να πράξουν τα δέοντα και να θέσουν βάσεις πρόκρισης, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι ως «μοναδική ευκαιρία».

Δείτε τη φωτογραφία που συνοδεύει το μήνυμά του στο twitter:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE