Πήγε για βουτιά σε beach bar στη Λεμεσό και την χρέωσαν 213 ευρώ

Πήγε για βουτιά σε beach bar στη Λεμεσό και την χρέωσαν 213 ευρώ

Η εκμετάλλευση συνεχίζεται για ένα ακόμα καλοκαίρι, με τις αρμόδιες αρχές να σφυρίζουν αδιάφορα.

Έχουμε κουραστεί κάθε καλοκαίρι να αναφερόμαστε στα ίδια και στα ίδια αλλά απ΄ ό,τι φαίνεται κάποιους δεν ιδρώνει τ΄ αυτί βάσει των περιστατικών που ακούμε και βλέπουμε.

Συγκεκριμένα μέσω Facebook βρήκαμε μια καταγγελία από μια κοπέλα, που αναφέρεται σε γνωστό μπαράκι της Λεμεσού.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία πιο κάτω εκτός από τις μπουκάλες με το αλκοόλ, της χρεώσαν και τα συνοδευτικά (αναψυκτικα-χυμοί), κάτι που είναι πρωτάκουστο, αφού σε όλα τα μπαρ δεν σε χρεώνουν πάρα μόνο για τις μπουκάλες του αλκοόλ. Πλήρωσε συνολικά 213 ευρώ.

Και στο τέλος οι ιδιοκτήτες κέντρων διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν πελατεία…

Δείτε το post της

cju97

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.