ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Λεμεσός πάει για ρεκόρ Γκίνες!

Η Λεμεσός πάει για ρεκόρ Γκίνες!

Η Λεμεσός στοχεύει σε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες με το σχηματισμό ανθρώπινης αλυσίδας κρατώντας πετσέτες, για να φιλανθρωπικό σκοπό.

Αυτό το παράξενο  ρεκόρ θέλει να καταρρίψει ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Κάτι Μαγικό Συμβαίνει», σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, το ερχόμενο Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016 στις 9 το πρωί, στο ποδοσφαιρικό στάδιο Δήμου Λεμεσού, κοντά στην εκκλησία Αγίου Αντωνίου.

Για να επιτευχθεί ο στόχος, οι διοργανωτές καλούν το κοινό να μεταβεί στο χώρο της εκδήλωσης, κρατώντας απλά μόνο μία πετσέτα, και φορώντας ένα μεγάλο χαμόγελο για τους συνανθρώπους μας με αυτισμό.  Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

Η εκδήλωση εμπίπτει στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας για παροχή βοήθειας σε άτομα με αυτισμό. Ειδικότερα στοχεύει στην προώθηση του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα τον Αυτισμό στην Κύπρο.

Το διεθνές συνέδριο τελεί υπό την υψηλή προστασία του Προέδρου της Δημοκρατίας  Νίκου Αναστασιάδη και υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας Γιώργου Παμπορίδη.  

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top