ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες στο οδικό δίκτυο ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων 'Εργων – Πότε και ποιες λωρίδες θα είναι κλειστές

Εργασίες στο οδικό δίκτυο ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων 'Εργων – Πότε και ποιες λωρίδες θα είναι κλειστές

To Τμήμα Δημοσίων Έργων ενημερώνει το κοινό για εργασίες που θα διεξάγονται στο οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα κατά τις περιόδους 8/8/2016 – 12/8/2016 και 22/8/2016 – 26/8/2016, μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς – Δένειας, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων της κεντρικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα (ταχείας κυκλοφορίας) σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα (βραδείας κυκλοφορίας).

Επίσης κατά την περίοδο 1/8/2016 – 12/8/2016, καθημερινά συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου στη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ηνωμένων Πολιτειών και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Εξάλλου το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016, μεταξύ των ωρών 07:00 - 19:00, η διασταύρωση των οδών Αγίου Ανδρέου, Καντάρας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Ηρακλείου στο Καϊμακλί θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία λόγω της εκτέλεσης εργασιών από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Νικόλαου Ιωάννου, Πλάτωνος, Μιχαήλ Καραολή Αγαπήνορος, Εδέσσης και Ευαγόρου καθώς και των οδών Νεύτωνος, Λόρδου Βύρωνος, Αχαΐας, Μάρκου Μπότσαρη, Ιωάννη Μακρυγιάννη και Πραξάνδρου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις  προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top