Αραδίππου: Πυροβολισμοί εναντίον οικίας τα ξημερώματα

Αραδίππου: Πυροβολισμοί εναντίον οικίας τα ξημερώματα

Δύο πυροβολισμοί με κυνηγετικό όπλο εναντίον της οικίας 32χρονου στην Αραδίππου, ρίχθηκαν σήμερα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι πυροβολισμοί ρίφθηκαν γύρω στις γύρω στις δύο και μισή τα ξημερώματα.

Από τους πυροβολισμούς, που έπληξαν έναν από τους τοίχους της οικίας, υπήρξε αποκόλληση του σουβά.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και του ΤΑΕ Λάρνακας όπου προέβησαν σε εξετάσεις και έρευνες, φωτογράφησαν το χώρο και περισυνέλεξαν τεκμήρια τα οποία αναμένεται να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο 32χρονος ανέφερε στην Αστυνομία κάποιες υποψίες του για το ποιος βρίσκεται πίσω από τους πυροβολισμούς οι οποίες εξετάζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.