ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Επέστρεψαν περίπου 100.000 ευρώ οι καταδικασθέντες για κρεβατάκια θαλάσσης

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Επέστρεψαν περίπου 100.000 ευρώ οι καταδικασθέντες για κρεβατάκια θαλάσσης

Γύρω στις 100.000 ευρώ ήταν τα λεφτά που επέστρεψαν μέχρι τώρα κάποιοι εκ των καταδικασθέντων για την κομπίνα με τα κρεβατάκια θαλάσσης στον Δήμο Παραλιμνίου.

Συγκεκριμένα τέσσερις εκ των καταδικασθέντων (οι τρεις καταδικάστηκαν σε 18 μήνες φυλάκισης και ο ένας σε 22 μήνες) επέστρεψαν στον Δήμο ποσά που αγγίζουν συνολικά τις  100.000. Ο Μανώλης Μότης επέστρεψε 35.000 ευρώ και οι υπόλοιποι (Κώστας Φιλίππου, Νεόφυτος Νεοφύτου και Ανδρέας Σοφόκλη) από περίπου 20.000.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Στης φυλακής τα σίδερα οι κομπιναδόροι με τα κρεβατάκια – Μέχρι 22 μήνες φυλάκιση

Τρεις άλλοι καταδικασθέντες  υπεξαίρεσαν μικροποσά (από 15 μέχρι 100 ευρώ), με τους δυο εξ αυτών (Χριστάκης Νικολάου και Χριστάκης Ταμένος) να τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης 45 ημερών.

Όσο για τον έβδομο της παρέας (Χριστάκης Περικλή) καταδικάστηκε για το ποσό των 100 ευρώ σε φυλάκιση 2,5 μηνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE