Πανηγυρίζουν οι τζιχαντιστές για την επίθεση στη γαλλική εκκλησία

Πανηγυρίζουν οι τζιχαντιστές για την επίθεση στη γαλλική εκκλησία

Πανηγυρίζουν οι τζιχαντιστές για το τελευταίο χτύπημα στη Γαλλία, τον αποκεφαλισμό ενός ιερέα σε εκκλησία της Νορμανδίας.

Συγκεκριμένα, το προσκείμενο στο ISIS πρακτορείο A’maq ανέφερε επισήμως ότι «δύο στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους» πραγματοποίησαν την άγρια επίθεση στη Γαλλία.

Την ίδια ώρα, υποστηρικτές του ISIS πανηγύριζαν για την τρομακτική επίθεση στη γαλλική εκκλησία, η οποία φέρεται να ήταν σε μια λίστα που θα γίνονταν χτυπήματα και η οποία βρέθηκε στα χέρια της γαλλικής αστυνομίας τον Απρίλιο του 2015 μετά τη σύλληψη ενός εξτρεμιστή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τον Δήμο Πάφου και τον τελούντα εν αργία Δήμαρχο Πάφου σε σχέση με τουρκοκυπριακές περιουσίες, το Υπουργείο Εσωτερικών προβαίνει σε σχετικούς ελέγχους στην Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE